Sofa4You - Str Septimiu Albini nr 97 Cluj-Napoca

Despre noi

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu mobilierului tapitat, am creat brandul Sofa 4 You pentru a fi cat mai aproape de dorintele clientilor nostri.

Oferta noastra este foarte mare in acest domeniu. Lucram cu furnizori de prestigiu din toata Europa. Calitatea produselor pe care le comercializam este mediu inalt. Avem canapele si coltare extensibile, paturi de dormitor tapitate, fotolii, mese de cafea,mese extensibile,scaune,mobilier de living,comode tv. Deasemenea comercializam si stofe pentru tapiterie.Calitate si comfort pentru dormit seara de seara,sau ocazional.Va oferim o gama foarte diversa de stofe Waterproof- Easy clean-LiquidBlocked.

Tehnica LiquidBlocked folosită pe țesătură face dificilă absorbția lichidelor. Produce o acumulare de lichid pe suprafața materialului fără a pătrunde adânc în fibre. Datorită acestui fapt, cafeaua, ceaiul sau vinul turnat pe țesătură vor fi eliminate în câteva secunde prin aplicarea unei cârpe sau prosop ușor absorbante. 

Va asteptam cu placere la magazinul nostru, pentru a gasi impreuna cea mai buna varianta de model si pret pentru caminul dumneavoastra.

Echipa Sofa 4 You